Езотерика

Читайте ці молитви на Святу Трійцю, вони творять чудеса

Молитви Трійці помічні в будь-який час року, але особливо сильні вони в день її прославлення.
4.5к.

День Святої Трійці, один з 12 головних православних свят, що відзначається щороку в неділю, на 50-ий день після Великодня. Його ще називають днем зішестя Святого Духа, який віщував Ісус Христос і яке показало і довело триєдність Бога. Тобто існування трьох осіб — єдиного по суті Бога Отця, Сина і Святого Духа.

Вважається, що свято в честь Святої Трійці вирішили встановити апостоли, яких ще називають учнями Ісуса Христа. Таким чином вони хотіли закріпити в пам'яті подія, що сталася на п'ятдесятий день після воскресіння Господнього.

Молитви Трійці можна читати в будь-які дні року, але особливо сильні вони в день її прославлення.

У телеграм-каналі «Клубер» кращі статті про відносини, психології, езотерики та саморозвитку, які допомагають збагатити внутрішній світ і поліпшити якість життя.

Молитва на виконання бажання

Краще її читати перед іконою Святої Трійці, так як вона допомагає знайти бажане.

«Дух Святий, світлом Своїм всі шляхи озаряющий та в будь-якій біді вспоможение надає! Та не мине мене, смиренно просящую рабу Божу (ім'я), Твоє повчання та благословення, Твоя підмога і милість велика. Молю про прощення гріхів моїх та про очищення душі від усякого зла і лукавства. Дякую тобі за збереження Твоє і восславляю Тебе повсякчас і навіки віків. Не відвернеться погляд мій від діянь Твоїх, не втомляться уста мої молитви подяки Тобі підносити. Біля Тебе хочу бути і Слово Твоє нести повсякчас. Дозволь потребі моїй зникнути та потребному мені (називаєте своє бажання) по волі Твоїй здійснитися. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.»

Молитва на зцілення

Це найпопулярніша молитва серед православних християн, слова якої звернені до Святої Трійці. З її допомогою ви можете попросити про здоров'я або про зцілення не тільки для себе, але і для інших людей.

«Про Премилосердый Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Трійці поклоняемый і славимый, зглянься благоутробно на раба Твого (ім'я), болезнею одержимаго; відпусти йому вся провини; подай йому зцілення від хвороби; возрати йому здоров'я і сили телесныя; подай йому долгоденственное і благодійне житіє, мирні Твої і примирные блага, щоб він разом з нами приносив вдячні молитви Тобі, Всещедрому Богові і Творцеві моєму. Пресвята Богородице, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, за зцілення раба Божого (ім'я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога за хворого раба Його (ім'я). Амінь.»

Молитва про допомогу

Ікона святої Трійці є одним з найважливіших зображень цього світлого дня — вона наділена потужною Божественною силою і допомагає у вирішенні складних життєвих ситуацій.

«Пресвята в століттях Трійця Небесна, помилуй нас, грішних. Господи, очисти душі наші від гріхів і лихослів'я, прости нам беззаконня, нами творяться, так направи світлом Божим на шлях праведний і безгрішний. Молю про прощення і помилування Тебе, Тричі Єдиний Правитель і Володар душ наших. Амінь.»

Потужна подячна молитва

У цієї молитви два призначення: перше — подякувати за надану допомогу, про яку віруючий просив під час минулих молінь, друге — просто подякувати за все, що людина має у своєму житті.

«Всюдисущий Господи, дякуємо тобі за діяння Твої, за любов до своєї своїм рабам і прощення наших гріхів мирських. Благаємо Тебе за всіх, що живуть нині і спочивають за всі часи. Прости нам даси по заслугах, а близьким нашим покійним дай спокою в царстві Твоєму так відпусти гріхи прижиттєві. Благослови нас на життя у вірі православній та вбережи від підступів і підступів диявольських, не дай засудити ближніх і сам покарай невірних і відступників, яких заздрість і злість з'їдає. Амінь».

За матеріалами: ВладиЛена

author avatar
Марина Карасьова Редактор
Наш редактор Марина мріє, щоб усі діти були щасливими. А ще про великій бібліотеці, наприклад, як у письменника Умберто Еко. Вона вважає, що особисте зібрання книг — це колосальний набір ресурсів, що дозволяє зробити навіть неможливе можливим. За освітою психолог Марина, багато років працювала редактором у різних виданнях.
Клубер саморозвиток та особистісний ріст