Саморозвиток

П'ять ознак того, що у вас світла душа, випромінююча високі вібрації

Велика удача зустріти таку людину на своєму життєвому шляху...
5.1к.

В душу не заглянеш, це правда, а майстерних притворщиков навколо чимало. Але якщо прикинутися добреньким, розтягнути рот в усмішці і навіть зіграти співчуття можна, то зімітувати тепло, яке виходить від світлих душ з високими вібраціями, неможливо.

Велика удача зустріти людину зі світлою душею на своєму шляху, поніжитися в хвилях спокою і доброзичливості, які виходять від нього, насититися його теплом і світлом. Після такої зустрічі в душі поселяється незрозуміла радість і віра, що все буде добре, хочеться любити всіх навколо і творити добро.
Велике щастя мати людину зі світлою душею у своєму близькому оточенні. Його посмішка і променистий погляд здатний вилікувати поранене серце, а високі вібрації душі — сильніший за будь-оберега.

На жаль, світлих людей не так багато. Тому що це давні душі, пройшли безліч втілень, розуміли і прийняли всі свої уроки.

У телеграм-каналі «Клубер» кращі статті про відносини, психології, езотерики та саморозвитку, які допомагають збагатити внутрішній світ і поліпшити якість життя.

Але найпрекрасніше, що серед них може опинитися будь-хто з нас. І щоб це зрозуміти, зовсім не потрібно вдаватися до складних астрологічних розрахунків, ретельно перераховуючи всі вузли в натальной карті, і вже тим більше занурюватися в регресивний гіпноз або реинкарнационные медитації, щоб прогулятися по закутках підсвідомого. Все набагато простіше.

Світлі душі тому світлі, що відразу виділяються з натовпу. Безумовно, ні крил за спиною, ні німба над головою у них немає. Із зовнішніх проявів, мабуть тільки дивна посмішка, яка чарує своєю щирістю, теплом і безтурботністю.

В іншому ж це високі вібрації їх душі, відкликаються в нашій підсвідомості теплом і світлом:

? тому що світлі душі цураються негативу в будь-якому його прояві, будь то політика, шокуючі новини, конфлікти або банальні побутові чвари. Ні, це не байдужість. Вони, як ніхто інший здатні на співчуття, пропускаючи чужу біль через себе. Але їм не до вподоби все, що може посіяти в душі зерна страху, агресії, ненависті, заздрості...

Однак, їх душа теж не в скафандрі і від негативних емоцій вберегти її неможливо. Але тому душа і світла, що вона вміє контролювати емоційний відповідь і не дозволить негативу виплеснутися назовні, отруюючи їм все навколо.

? тому що світлі душі здатні встояти перед спокусами, не заплямувати душу гріхами і ницими пристрастями, поганими думками і підлістю, зберігши в незайманій чистоті силу своїх високих вібрацій.

? тому що світлі душі вміють цінувати кожну хвилину життя, з вдячністю приймати все, що дарує доля не нарікаючи про те, чого немає, борсаючись у перманентної незадоволеності, не сумують і не шкодують себе, коли життя випробовує на міцність.

? тому що світлі душі живуть в гармонії з собою і навколишнім світом, без осуду приймаючи все і всіх навколо. Вони не ділять людей на хороших і поганих, розумних і дурних, добрих і злих. І не тому, що наївні або дурні. Вони просто вміють бачити в людині, в першу чергу, а в будь-якій ситуації — позитивну сторону. У них стакан завжди наполовину повний.

? тому що світлі душі творять добро не заради почестей і нагород, а просто щоб зробити світ трішки краще. І навіть самий скромний достаток не стає для них перешкодою, щоб протягнути руку допомоги.

І якщо ви впізнаєте себе, навіть не сумнівайтеся: у вас світла душа, випромінююча високі вібрації.

За матеріалами: Велика книга змін

author avatar
Марина Карасьова Редактор
Наш редактор Марина мріє, щоб усі діти були щасливими. А ще про великій бібліотеці, наприклад, як у письменника Умберто Еко. Вона вважає, що особисте зібрання книг — це колосальний набір ресурсів, що дозволяє зробити навіть неможливе можливим. За освітою психолог Марина, багато років працювала редактором у різних виданнях.
Клубер саморозвиток та особистісний ріст