Езотерика

3 ознаки нездорової душевної зв'язку

Така зв'язок утримує вас на тому місці, де інша людина вас залишив. Ви будете підтримувати токсичні відносини, з яких випливало би скоріше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас сходити з розуму!
3.5к.

1. Ваші думки зайняті тільки цією людиною.

Душевні узи — це дуже глибока духовна зв'язок з іншою людиною. Її формування можливе лише в тому випадку, якщо двоє людей знаходяться в близькому фізичному, емоційному і духовному контакті. І сили цих уз достатньо для того, щоб впливати на життя людини глибоке і негативний вплив у разі їх розриву.

Якщо вас і іншої людини об'єднують душевні зв'язки, ваша душа переплітається з його душею, пов'язуючи вас на набагато більш глибокому рівні, ніж фізичний. Це не означає, що людина, з яким у вас є така зв'язок, це ваше близнецовое полум'я або споріднена душа. Немає. В цю оману впасти дуже легко, втрачаючи при цьому здатність відпустити людину.

Душевні відносини можуть зв'язати вас з зовсім випадковою людиною, що не є членом вашої духовної родини. І його енергія може погано на вас впливати.

У телеграм-каналі «Клубер» кращі статті про відносини, психології, езотерики та саморозвитку, які допомагають збагатити внутрішній світ і поліпшити якість життя.

Душі по-справжньому споріднених душ і близнецовых пламеней не пов'язані між собою та не формують хаотичне переплетення. Це відгалуження одного духовного потоку, які можуть бути спрямовані в різні сторони, тому що знають, що завжди можуть повернутися до витоку.

Душі не повинні бути пов'язаними. Їм судилося бути вільними!

Якщо ж ви пов'язані душевними узами, то ваш розвиток обмежена. А це є проблемою, оскільки ви більше не можете мислити або рухатися без оглядки на іншу людину.

Кожен з нас може, сам того не усвідомлюючи, легко створювати душевні зв'язки з іншою людиною. Перший ознака, по якому ви можете визначити, що вас пов'язують з ким-то душевні зв'язки, це поглощенность вашого розуму думками про людину, якого ви зараз навіть не бачите. І це проявляється не в тому, що він раптово приходить у ваші думки, і ви починаєте радісно гигикати, а в тому, що ви прокидаєтеся вранці з думками про нього ще до того, як у вас з'явиться можливість помолитися, а ввечері лягайте спати з тими ж думками.

Що б ви не робили, ви постійно зосереджені на нього всією своєю суттю (як у психологічному плані, так і в духовному), як ніби ця людина є для вас центром всесвіту. Іншими словами, ви не можете викинути його зі своєї голови.

Ви вірите, що він — це весь ваш світ, і що ви не можете без нього жити. Ви вдень і вночі одержимо і нав'язливо думаєте про нього. Ви можете навіть стежити за ним з однією лише метою переконатися, що він теж думає про вас. А якщо ви побачите, що без вас він щасливо живе своїм життям, ваш гарний настрій зміниться глибоким відчаєм.

Виглядає так, ніби цей чоловік має над вами владу, контролюючи ваші дії незалежно від того, хоче він цього чи ні.

Якщо інший чоловік захопив всі ваші думки, ви повинні оцінити ваш духовний стан і постаратися змістити фокус своєї уваги на Бога, Джерело, Всесвіт, Вищу силу чи як ви це називаєте.

Перший крок на шляху до розриву душевних уз полягає в усвідомленні їх існування і в здатності дозволити божественної енергії позбавити вас від цієї нездорової, що займає всі ваші думки, забирающей життя і сковує душу одержимості, замінивши її свободою і зв'язками, які наповнюють вас життям.

Всесвіт покликана зцілювати і відновлювати. Вона може розривати будь-які нездорові відносини, повертаючи вам втрачене почуття цілісності. Все, що вам потрібно для цього зробити, це попросити її про це і повірити в можливість зцілення, намагаючись зосередитися на тому, що для вас найбільш важливо (а це безумовно не той чоловік).

2. Ви приймаєте всі свої рішення, думаючи про цю людину.

Найнебезпечніша ситуація, в якій ви тільки можете виявитися, це коли ви починаєте щось робити лише з метою отримати визнання з боку іншої людини, незалежно від того, чи збирається він взагалі висловлювати таке визнання чи ні. Це коли всі ваші дії направлені на те, щоб догодити людині, з яким ви можете бути байдужі. Коли ви ведете себе невластиво своїм характером. Або коли ви робите божевільні вчинки!

Такими вчинками можуть бути регулярні публікації в соціальних мережах певних речей, щоб привернути до себе його увагу, або відвідування певних місць, в яких існує висока ймовірність зіткнутися з ним. Ще один варіант — стеження і навіть переслідування.

Все це дуже небезпечно, оскільки ви переходите від нав'язливих думок про людину до конкретних дій, спрямованих на те, щоб бути побаченими або привернути до себе увагу. Цей чоловік захопив контроль над вашим розумом і вашою сутністю. Ви втратили всю свою силу волі і перетворилися в його раба.

Якщо раніше ви заради цієї людини робили якісь цілеспрямовані дії, то тепер, щоб звільнитись від душевних кайданів, аналогічні дії повинні бути спрямовані і вашу сторону. Ви повинні бути серйозно налаштовані на боротьбу за свою свободу або ви застрягнете в усьому цьому навічно!

Душевні узи занадто сильні, щоб ви могли звільнитися від них самостійно. Ви зіткнетеся з низкою проблем. Цей процес, безумовно, буде супроводжуватися боротьбою, тому вам знадобиться божественне втручання. Очищення вашої енергії від усього, що до вас не відноситься, буде неможливим без молитов і медитації.

Вам необхідно буде визнати свою слабкість і потреба в допомозі.

Все в цьому всесвіті буде готова прийти вам на допомогу, якщо ви щиро попросіть його про це і якщо бажання звільнитися буде йти від чистого серця.

3. Ця людина є причиною ваших духовних страждань.

Душевні узи ставлять всю вашу духовну життя під серйозну загрозу.

Якщо важливість, що надається вами іншій людині, пригнічує або заміщає важливість, придаваемую вами Бога; якщо ви не молитеся, не читаєте Біблію і не медитуєте, значить, ви зробили цю людину своїм ідолом. Його енергія пустила свої коріння глибоко в ваше серце як об'єкта вашої глибокої духовної прихильності.

Ви не можете перестати думати про своєму ідолі. Все, що ви любите всім своїм серцем, все, про що думаєте, і все, про що мріє ваша душа, — все це ідол.

Коли відбувається щось подібне, душевні узи отримують нездоровий доступ до вашого духу і починають руйнувати. Вони осідають у вашій душі і керують усією вашим життям. І це дуже помітно, оскільки тепер ви у всьому керуєтеся тільки однією річчю — страхом. Страхом втратити цю людину. Страхом того, що він більше не повернеться. Страхом того, що він буде з кимось іншим. Ця думка не дає вам спокою.

Якщо ваше життя зосереджена навколо ідола у формі душевних уз, ви впадаєте в залежність від цієї людини. В залежність, яка повинна бути у вас від вищої сили.

Якщо вашої зв'язку якимось чином щось загрожує, ви відчуваєте паніку. Ви відчуваєте себе зломленими і вам здається, що ви вмираєте. Ви щиро вірите, що без цієї людини у вас більше немає ніякої надії, що його втрата буде означати кінець вашого життя.

Душевні узи будуть утримувати вас на тому ж місці, де ця людина вас залишив. Ви будете підтримувати токсичні відносини, з яких вам варто було б скоріше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас сходити з розуму!

Душевні узи відволікають. Вони перешкоджають розвитку і просування по вашому духовному шляху. Вони не дають вашій душі рости і розвиватися. Саме тому ви повинні усвідомити все це і розірвати їх.

Якщо ви розумієте, що виявилися пов'язаними душевними узами, зробіть що-небудь. Накажіть всім частинкам своєї душі знову до вас повернутися. Попросіть Бога відновити цілісність вашої душі (Псалом 23, вірш 3). Візьміть під контроль всі свої неслухняні думки і навчіть їх підкорятися вам.

Немає нічого поганого в тому, якщо у вас щось не так. Погано приймати такий стан як нормальний.

Набагато краще, якщо у вас все добре.

Вся всесвіт прагне надати вам допомогу. Скористайтеся цим, щоб звільнитись від душевних уз і повернути собі свою силу. Для цього потрібно лише ваше бажання.

author avatar
Марина Карасьова Редактор
Наш редактор Марина мріє, щоб усі діти були щасливими. А ще про великій бібліотеці, наприклад, як у письменника Умберто Еко. Вона вважає, що особисте зібрання книг — це колосальний набір ресурсів, що дозволяє зробити навіть неможливе можливим. За освітою психолог Марина, багато років працювала редактором у різних виданнях.
Клубер саморозвиток та особистісний ріст